Grilování z produktů Grill Master u příležitosti otevření zahrádek
Den otevření zahrádek jsme oslavili grilováním, na které náš klient Tesco pozval novináře, na zahrádku v prostorách jazz baru U Kouřícího králíka. Novináři si pochutnali na produktech Grill Master od našeho klienta Tesco, který ugriloval šéfkuchař Milan Václavík.
V pondělí 11.5. mohli provozovatelé restaurací po několikatýdenní pauze znovu otevřít zahrádky. Otevíral i jazz bar U Kouřícího králíka. Náš klient Tesco na zahrádku pozval novináře a připravil speciální produkty Grill Master.
A protože startuje grilovací sezóna, vsadilo se jak jiank než na grilované speciality, které na grilu přímo před očima přítomných připravil šéfkuchař Milan Václavík, který se věnuje také hmyzí kuchyni.
Grioval se flank steaky hamburgery i tacos s kuřecím masem, točilo se nízkosacharidové pivo Fitbeer a roušky šly na chvíli stranou.
<< zpět na seznam