TZ - MCCAIN FOODS - HRAVÝ STŮL S HRANOLKY OD MCCAIN
Léto sice skončilo, zábava ale může pokračovat dál. Té na ročním období nezáleží. Nebojte se a prostřete stůl netradičně. Fantazii se tu meze nekladou. Připravte veselé hranolky 1. 2. 3 Fri´Style od McCain ve tvaru lžičky, kterými si můžete oblíbenou omáčku nabírat rovnou rukama. K tomu pestré ozdoby z ledničky a stůl plný chutí, tvarů a barev je na světě.
Stůl ve stylu free style
Nejen na chuť, ale i na pohled vás potěší Fri´Style hranolky od McCain. Tenkými křupavými okraji a měkoučkým bříškem uvnitř dodají na váš stůl plno potěšení a zábavy. Díky jejich praktickému tvaru do U můžete hranolky použít jako lžičku, kterou si oblíbené omáčky nebo kečup nabíráte - jen tak rukama.
Hranolky 1. 2. 3 Fri´Style jsou pro hravé stolování jak dělané. S jejich přípravou si hlavu nelamte. Stačí je vysypat na plech a při teplotě 200°C péct v troubě přibližně 20 minut. V polovině pečení doporučujeme hranolky obrátit. Hotové je vysypte na talíř a dál je už nemusíte nijak upravovat. Díky netradičnímu tvaru boudou vypadat skvěle – zkrátka free style.
S hranolky od McCain si navíc můžete být jistí, že sobě a svým nejbližším přinášíte to nejlepší. Obsahují totiž pouze přírodní složky: brambory a směs kvalitních slunečnicových olejů. Hranolky, které připravíte v troubě, obsahují v průměru až 95% brambor. Zbylých 5% tvoří směs kvalitních slunečnicových olejů. Žádné konzervační látky. Pouze chuť brambor, kterou vám přináší společnost McCain „z pole“ přímo na váš talíř.
Tip: Zelená cuketová omáčka
Mlsání s hranolky oživte výbornou omáčkou z cukety. Na její přípravu potřebujete: polovinu mladé cukety, olivový olej, sůl, pepř, kopr a stroužek česneku.
Z oloupané cukety vybereme semínka a nahrubo ji postrouháme na struhadle. V pánvi rozpálíme trochu oleje, přidáme cuketu a osolíme. Za občasného míchání podusíme. Čím déle dusíme, tím krémovější konzistenci omáčky dosáhneme. Dochutíme pepřem a koprem. Po chvilce dušení je omáčka hotová. Dle libosti ji nakonec můžeme dochutit česnekem.
Ozdoby z ledničky
Chutné, dozlatova upečené hranolky a krémovou zelenkavou omáčku dokonale oživí cihlově červené berušky s černými puntíky. Rychle a jednoduše je vyrobíte z rajčat a oliv.
Jak na to? Na poloviny rozkrájená rajčata ještě jednou podélně nařízněte – přibližně do jejich poloviny. Vytvoříte tak beruščina křídla. Olivy rozkrojte na čtvrtiny a vzniklé kousky k berušce připevněte párátkem jako hlavičku. Milovníci detailů si mohou vyhrát ještě víc. Z oliv můžete berušce vyrobit i puntíky. Vykrájejte z povrchu oliv ploché kuličky a připevněte je na rajče, tři na každou stranu.
Nasládlá chuť rajčat se v ústech dokonale smíchá s jemně hořkými olivami. K tomu lahodná omáčka nabíraná lžičkami z křupavých hranolek. Mňam!
Průměrná prodejní cena: 46,90 Kč/600g balení
<< zpět na seznam